Fredag! :D

Ja då är det fredag igen då. Dagen började med att jag faktiskt kom upp i tid (typ) haha! I skolan så hände de inte så speciellt mycket, eller jo, vi började på våran musik grejs. Kanske kan komma igång på riktigt nu när vi har valt låtar och allt, yes! Efter skolan så bar det av till Free sun och sola med Fanny :) Sedan gick vi på stan tills pappa kom och sen åkte han och jag och handlade tills imorgon kväll. Tjejerna kommer hit då, blir tjej-middag.
Men nu ska jag fortsätta städa rummet och sedan gå och lägga mig tror jag, upp tidigt imorgon för att fixa klart allt :)
Tur att Paue kommer och hjälper till (Y)
Godnatt alla läsare! :D

Hos kusinerna

Hejsana alla glada prickar! :D
Dagen har spenderats hos kusinerna som barnvakt, framtida jobb?! haha!
Nej tror jag verkligen inte, men trevligt i alla fall. Kom hit igår, kände mig inte så pigg så fick vara barnvakt åt min minsta kusin som är sjuk, hehe. Den planerade träningen för dagen är inställt och jag ska sitta hemma och plugga igen lite ikväll, sånt man får leva med när man inte har varit i skolan. Hade engelska nationella igår i skolan dock, tror de gick ganksa bra både hör- och läsförståelse. Fick reda på att jag fick VG på sista SO provet, hade inte pluggat något och pratat innan med läraren om att jag nog inte skulle kunna klara provet pga att jag inte hade kunnat satt mig ner och pluggat av koncentrations problem, haha va allvarligt de lät!
Men nu ska jag leka vidare (haha) gör ett inlägg senare ikväll när jag kommit hem.


Dagdrömmer

Hejhopp! :D
Idag så blev det att gå upp tidigt för att åka in till Enköping och fika med mamma och syster, sedan iväg och sola med Fanny, kul! Har varit en mycket trevlig helg, extra dagen satt helt prefekt. Som sagt så är jag ledig idag. Har inte fått så jätte mycket gjort men för att vara ett en ledig dag så är jag rätt nöjd, haha!
Dagen hade jag tänkt spendera framför matte och spanska häften, usch! Men men skiten måste göras, tror jag fattar den ena spanskan i alla fall och matten är inte så svår :)
Tänkte visa er lite klädplagg som jag vill ha, funderar på att köpa nån av klänningen och antagligen linnet också, YES :D Något av skorna ska köpas i alla fall, men vill helst ha höga vita converse, men tyckte även dessa Fred Perry va fina. Svårt val jag har då... lyx bekymmer, haha!
Kommentera gärna vad ni tycker.
Den blommiga "ballong"klänningen kommer ifrån Nelly.com, 229:-
Det rosa linnet kommer ifrån H&M, 149:-
Svarta converse kommer ifrån Stadium, 699:-
Svart-vit klänning kommer ifrån Bubbelroom.se, 249:-
Vita fred Perry kommer ifrån Stadium, 649:-

El centro comercial!

Hejsan! :D
Kom hem för ungefär 1 1/2 timmar sedan. Fick ta hemstudiedag på eftermiddagen, JAA!
Dagen började med en föreläsning, kom på hur länge sedan de kändes som jag satt på en (bara massa prov nu).
Efter det så hade jag muntligt nationella i spanska med Emma och Felice. Haha, vi bara satt och garvade (undra hur många som gör de). Läraren tyckte vi hade gjort bra ifrån oss men vi va inte så bra, haha! Aja men har alla spanska nationella avklarade nu och det är skönt, dock inte allt för nöjd med resultaten tror jag.
Nu ska jag ta och börja plugga matten som ska lämnas in på onsdag (Y) Jag kommer dö!
Jag är sjukt sugen på att åka och shoppa men har inte råd nu tyvärr. Att bara gå i affärer och se alla vår/sommar kläder blir man så glad över. Men inge kul när man inte kan köpa något för man inte har råd, buhu!
See ya!!

Torsdag 10-03-11

Dagen har varit helt okej. Har haft 3 spanska nationella, dagen till ära. HEJ  IG!!!, det enda jag tänker säga.
Gick inte som planerat direkt. Slutade vid 3, eftersom lärarna suger för vi inte fick sluta 45 minuter innan ;O Varför inte liksom?! Vi skulle fått sluta före lunch efter en svenska uppsats förut men inte idag efter 3 m.språk prov. Fattar mig inte på dom ibland alltså! Men efter skolan så skulle jag sola och fick med mig Paue som gjorde mig sällskap när jag låg och stekte, haha!
Mycket trevligare med sällskap :D Ikväll blir det nog att ladda upp inför det sista spanska nationella imorgon. Ska bli såå skönt när man har två ämnen avklarade i nationella då (Y)
HAHA kan inte sluta tänka på mina underbara vänner, fick en video av Paue i födelsedags present, hur gullig som helt (förutom bilderna när jag va lite) Funderar på att ni också ska få se den, men vet inte hur jag ska göra.
Tänker tipsa om denna kille, hur bra röst som helst! (och söt (A) haha!



9 mars - Jag 16 år! :D

Heej alla glada! :D
Som ni säkert redan har fattat så fyller jag år idag, jippie! Tänkte lägga upp bilder på lite av det jag har fått under dagen imorgon, för jag orkar inte nu. Men imorse så fick jag högtalare av familjen samt el-tandborste och en väckarklocka (behövs kan jag säga). Högtalarna precis dom som jag hade kollat ut, skit bra ljud i dom, tummen upp för de. Nu ska jag vara lite mer social till de gäster som fortfarande är kvar.
Ha det bra så hör ni mer av mig imorgon, då jag lovar att göra två inlägg var av ett som är roligt haha! Tror jag i alla fall.
Godnatt till er som ska sova snart!

Svenska Hollywoodfruar

Sitter och kollar på Svenska Hollywoodfruar. Start på säsongen, bara jag som tycker de är bra?
Dagen började inte bra, trodde nästan jag hade blivit magsjuk imorse. Men som tur är så har de blivit bättre under dagen så det blir skola imorgon :) Ska faktiskt bli kul, satsar på att bli godkänd på steg och få en kul födelsedag i skolan, haha! Nu ska jag fixa naglarna medan jag kollar på Tv. Sen blir de sova tidigt för att vara pigg imorgon :9 Visst är de bra att jag har kommit på att jag borde gå och lägga mig tidigare (?) HAHA! Nej så nu blir de väl mindre sittande vid datan så att jag kna klara skolan bättre och komma in på något bra gymnasium (Y) Det gillar vi!!
Godnatt i förväg! :D
Eftersom jag så sällan lägger upp bilder här på bloggen så tänkte jag bjuda på en bild från i höstas eller något (minns inte, haha) den får mig att skratta lite varje gång jag ser den, eftersom jag ser så knäpp ut.

Söndag!

Tjolahopp! :D

Snart har hela helgen gått (IGEN)! Inte fått så jätte mycket gjort men får ta igen allt idag. Mycket som måste bli klart till imorgon.
  • Planera födelsedagen.
  • Plugga.
  • Städa klart rummet, som blivit stökigt igen *suck*.
Gårdagskvällen spenderades framör datan med filmtittande. Kollade på "Jump In" har velat sett den sen den kom ut men inte blivit av. Den va bättre än vad jag trodde faktiskt :)

Ha det bra! :D

Sol och varmt

Hej allihopa! :D
Äntligen är det ett toppenväder ute när man är hemma. har inte bloggat på ett tag men funderar på att börja igen, hehe. Igår så var det skola, riktigt bra dag faktiskt. Alla var glada och ganska pigga vilket ledde till mycket skratt och lugn dag :) Efter skolan så gick jag och Fanny ner på stan och fikade lite sedan vidare för att sola. Pappa hämtade mig för att åka hem, innan handlade vi as mycket godis, varför (?!) Ingen vet, haha!
Idag blev de upp tidigt och nu ska jag ut och sola efter en hel förmiddag framför Tv:n (Y)
Ha det bra!

Vilken kamera?!

Tjoho!
Har lite beslut ångest, hjälp mig! Ska man kosta på sig en kamera nu... eller vänta lite kanske?
Va typ helt inne på en systemkamera förut men jag vet inte riktigt längre, vill ha något som är lätt att ta med sig och som man inte behöver känna sig fullt utrustad om man tar med den. En kamera att ha i handväskan helt enkelt.
Så tänkte fråga efter era råd. Ni kan tipsa om en bra kamera eller kanske hjälpa mig mellan dessa två ? :D
Hjälp mig!!
Sony DSC- T90 (?)


Sony DSC- W380 (?)


RSS 2.0