Gott Nytt År!


Sista Dagen

Fler än jag som nästan ständigt dom sista dagarna inför nyår går och funderar på ett branyårslöfte?!
Det är inte lätt att komma på ett, hela tiden tankarna: Kommer jag kunna lyckas med de?, måste jag ha det som ett löfte?, kommer det göra året bättre/värre? Ja det är typ så allt snurrar i min hjärna nu...
Måste man ens ha något?! ;S Nej jag vet inte... och bryr mig nog inte så mycket. Man ska väl inte tänka som jag gör heller med om man skuller kunna lyckas med löftet, det är väl det som är grejen att ge sig själv utmaningar, eller?
Jag tror inte det blir något nyårslöfte för min del och sklle det vara något så kanske att prioritera skolan mera.
Nje ser fram emot kvällen, den ser väldigt ljus ut (Y) ( Hittade ju klännigen man ville ha ) :D

Tänk vad mycket det händer på ett år... kommer inte ens ihåg hälften men det har varit ett riktigt bra år. Marioteten av händelser som jag minns är positiva. Men av vissa misstag tar man ju lärdom av, inte sant?

Haha, något jag inte trodde skulle hända var denna blogg. Trodde nog inte att den skulle existera men de för faktiskt det ;)

Ha en bra kväll :D

Shopping!

Bio igår med Paue och Emma N, självklart blev det New Moon. den va faktiskt väldigt bra (Y) Helt klart värd att se! Sen idag så bar det av till Västerås med syster :D Aja hittade inte så jätte mycket, tycker inte om rea så mycket, vet inte varför ;S
Men det fick bli ett ljus (luktar as gott), ett randigt linne, en klännig/tunika, T-shirt och även lite små saker.
Men dagens värst är fan att jag skulle köpa klänningen som jag hade tänkt att ha på nyår idag och jo... bara för att jag är jag så är de väl klart att dom inte ska ha kvar den där klänningen :'( Jag trodde jag skulle börja gråta.
Men men det är som de är tänkte jag och gick och kollade i många andra affärer för att hitta en annan. Klart att jag inte hittar någon dårå!!! VARFÖR ALLTID MIG!?!? ;o
känns inte så kul att åka in till Enköping imorgon och kolla om den finns kvar där heller. Hittade i alla fall en klänning tills imorgon (Y) Men är ändå inte helt nöjd med den.

Ändrade planer till nyår också, Hittar på något med Jacmine istället för att åka till Tea. Får ändå träffa henne imrogn på festen och sen alla andra också :)

Ha deee!! :D

3:e julafton

Hallå :D

Ja som rubriken säger, 3:e julafton idag då. Har redan firat med kusiner, mormor och idag fick det bli andra släktens tur. det bar av till farmor och farfar. Väl på plats fanns farbror och pappas morbror (vet inte vad det blir till mig).
Lite senare kom även kusinen med hennes föräldrar :)
Jätte mysigt, farmors julmat är godast enligt mig. Fick bra saker i julklapp också (Y) presentkort på H&M (igen) men blev ändå jätte nöjd, jag menar... lättare att lägga undan pengarna man får varje månad till en kamera då  :D
Sen blev det pengar på min sparfond, 300 kr kontant och lite smink+ fotoalbum på kusinen :) 

Jag vet inte vad det är så speciellt med att vara hemma hos farmor och farfar. Av oss barn i familjen så var jag den som var minst där när jag var liten men nu känns det som att jag är den enda i familjen som uppskattar att vara där. Jag tycker tillexempel att farmors mat är godare än mammas många gånger, och vi ska inte tala om hennes kakor, bröd och saft som hon gör själv. Hon blev jätte glad när jag sa de till henne idag (Y).
Men jag kna liksom inte se en julafton utan farmors hemmbakade bröd, det var nog det första jag sa på julafton när jag såg vad för bröd som fanns xD
Aja det jag skulle komma till att deras hus är så mysigt, man blir alltid avslappnad när man kliver in där.

Nån mer som känner så hos nån? :)

See ya! :D


Slappdag

Schulilu! :D

Igår bjöd dagen på en tur till mormor, i dalarna (Y) Var ett tag sedan jag va där, trevligt hade vi de men lite tråkigt att sitta i bilen bara blev uttråkad ganska fort.
Idag har det inte hänt så mycket gick upp tidigare än planerat, åt frukost sen blev det att somna framför TV:n, haha.
Snakc trött jag är igår gick jag också upp sen så la jag mig på madrassen i syrrans rum och så sov jag hela eftermiddagen xD Men men de vlir väl lite så när man bara latar sig och nyss har fått lov.

Hihi jag är supernöjd med alla pressentkorten jag fick i julklapp så nästan vecka = shopping, jag menar... ett perfekt tillfälle att köpa sånt som man verkligen behöver och spara resten. Naat! ;)

Ha det bra! :D

Julafton!




Hejsan allihopa! :D

Idag är det självaste julafton ifall någon har missat de, vilket jag inte tror och hoppas. Gådagen var bra i Västerås och hittade alla klappar som skulle köpas (Y).
Dagen började med att jag blev väckt tidigare än bestämt (inte kul) men vad gör man inte för att kusinerna ska komma, haha. ja som sagt kusinerna kom och ska sova över här inatt, kul kul med en massa julmys.
Vet inte riktiga vad som kommer hända mer än att mamma ska jobba :/ syndför jag tror det är den första julen osm jag firar utan henne, men aja hon kommer hem ganksa tidigt ändå.
Tänkte bara visa en bild på mina kusiner, haha, eller nje... tänkte nog bara ladda upp något och hälsa alla en riktigt god jul :P Bliir dock inte bilden som jag hade tänkt för min telefon vill inte riktigt föra över bilder til datan idag :(
men får bli en från förra året istället (Y)

Ha det bra och GOD JUL!! :D

Knäck





Hejsan allihopa! :D
Idag har det inte hänt så jätte mycket, gick upp vid 12 (det är ju faktiskt lov) haha (A). Men imrogn blir det upp tidigt för jag ska nämligen till Västerås och hadla de sista julklaparna, eller ja... praktiskt taget ALLA julklapparna. Har inte köpt någon än. Men de är inte ovnaligt heller vi brukar nästan jämt köpa dom i sista minuten, jag tycker de är ganska smart ändå för då slipper man ha dom hemma och gömma allt hela tiden. Som om man inte hade alla annat att förvara liksom!?
Nej men jag har faktiskt tillbringat dagen i ära att städa rummet (Y), packat upp allt ur alla väskor som jag hade med mig till Falun, sedan har jag gjort knäck, helt otroligt att jag lyckades blev ju inte så bra förra julen... men de jag har gjort mest idag tror jag är att irritera familjen och bara löjlat runt haha, inte speciellt ovanligt xD

Ville dela med mig av låten över för att den är så bra. JAg har tyvärr varit lite anti EMD ett tag, vet inte riktigt varför men så är de... va dock ett tag sedan jag hörde denna låt men de är nu jag börjar uppskatta den mycket, den är så fin och lugn. Eller ja... varför inte bara säga en perfekt jullåt!? ;)

Ha det så bra alla! :D

o9122o


Smulan förra vintern.


Jaha trodde att denna dagen skulle bli toppen men julbak och kanske lite mindre toppen med städning, men nej nej blev inget julbak och ingen städning av rummet. Istället blev ja lite små arg på att köket var stökigt så jag har städat de, frågar mig själv varje gång om de är mitt jobb, men va verkligen på städhumör idag ;O
Jag vet.. helt stört men så va läget. Tappade städglädjen när köket blev rent så man får väll vänta till nästa år då, nrä man känner den städglädjen igen xD
Hoppas på att de blir julbak imorgon kväll, för det fins typ inget mycigare än de på julen tycker jag. Fick hör idag att de ska bli en vit jul :D Kan de bli bättre?! ;O
det känns som de är mycket som vill gå min väg iår, men inte allt!

Jag har typ förälskat mig i rutiga skjortor, varför har jag ingen jag gillar då?;O Jo.. jag har inte hitta någon som ser ut som jag vill. men jag har nu hitta en som jag gillar, men klart att man inte vill köpa så jätte mycket kläder till sig själv innan jul och så. det blir väll att vänta.

Om någon undrar vad jag önskar mig mest i julklapp kan jag säga att de är en systemkamera. Har till och med gått med på att dela den med lillasyster, illa! nejdå men vågar inte ens hoppas på att jag får en, för jag känne rju mina föräldrar.

Ha de bra! :D

Hemma igen!



Bilden är från Falun i våras.



Hejsan alla! :)

Så då var man hemma igen efter en helt underbar vecka i Falun, det var dock sista gången :'(
Men va sjutton man kan inte lva kvar i gammla fotspår hela lvet heller, kom Issa och jag på i bussen på väg hem (Y)
Alltid kul med förändringar och eftersom att det är gymnasiet som står bakom hörnet och väntar på oss snart så kan man ju knappast vara ledsen. Gårdags kvällen var jätte rolig. Hade hört att alla tidigare 9or brukar få gå en tipspromenad ute väldigt sent på kvällen och sedan att det typ är lärare som gömmer sig och liknade.
Men detta år blev de lite annorlunda lärarna hade typ köpt en massa chips och sånt sedan fick vi gå en "spökrunda" eller vad man nu ska kalla det. Dom guidade i källaren och delar av skolan som man inte får vara på annars. sedan gömde sig två lärare och hoppade upp typ i ett rum (där alla bara kunde tittat på den omtala spjälsängen) haha.
Men det var även en som hade gömt sig i ett skyddsrum. det var jätte kul, vi ville dygna men nej nje det fick vi verkligen inte :S Förstår fortfarande inte riktigt varför. Men allt annat var jätte kul och kommer allvarligt talat sakna Falun och Kunskapsgården mycket, så härlig miljö att få vara med sina vänner.
Tur att Emma V och jag dokumenterade dagarna i en video dagbok, så att vi kan minnas denna härliga vecka :D

Nu är det bara att packa upp alla kläder och annat som man hade med sig, tror jag tar det imrogn för ikväll vill jag bara ta det lugnt och försöka få upp värmen lite ( svin kallt inne) :/


Vill bara tala om för er att jag har jullov nu :D :D

Hoppas ni har det bra, hejdå på er :D

Falun 09

Hejsan!

Sitter här i Falun :) Kom i måndags och åker hem på fredag, är så jävla kul att vara här och få ha de lite chill i en vecka samtidigt som man pluggar. Blev klar med en klänning idag som jag har gjort på slöjden, blev faktiskt ganska nöjd och man blir ju mer nöjd när man får höra alla kommentarer, så tack för dom :D
Helt sjukt att säga att man gjorde en klännig som man hoppas få MVG på under fyra lektioner men men de är ju så för alla som är här. I måndags efter lunchen så hade vi ett ute pass super kul, man fick gå ner på stan och kolla vad Falun hade att erbjuda :) Idag så har vi åkt pulka också super super kul var dock två år sen sista jag åkte. Känns som vi gick runt hela Falun och sen så gick vi upp för hela hoppbacken, AS JOBBIGT! ;O Men vi hade kul och vi fick åka pulka så de var bara kul. Aja nu ska jag nog gå och kolla om Fanny är klar med jouren för hon har lovat att massera mina axlar eftersom dom värker "lite", lilla Rebecka har slarvat med att gå till massören (A)
Hoppas alla har de bra, Hejdå! :D  


Snö :D

Bästa vädret på någon vecka ute idag. Har varit sol och nu snöar de:D Hoppas på en snöig jul.
Fan va tiden går snabbt nuförtiden ;O Fattar inte att man kan få så lite gjort på en såå lång tid.
Men men snart lov och tid att vila upp sig :D behövs verkligen. Men nu är de bara att tagga till Falun. Ska blir så sjuukt kul att åka dit igen, men de är sista året :'( Blir lite tårögd när jag tänker på de. Tror dock att det kommer att bli det bästa året. Emma x2 och Paue var här igår, vi hade lucia på kvällen och sedan kollade vi på idol finalen.
RÄTT VINNARE, GO ERIK!! :D Eller nån som tycker annorlunda??

Känner mig faktiskt lite stolt för jag har pluggat lite idag. Hatar de men inte så längt kvar nu.
Ska lite senare ikväll välja en bild på nån gammal tant tror jag, till bilden som vi ska ha i Falun. Sen ska jag också börja skisa på min klänning, känns som att de kommer bli lite kul trots att  jag hatar att skissa/rita :P
Nu ska jag gå och glo på TV ett tag.

Ha de bra!! :D


(Jag får stå kvar och skämmas för de du har gjort)

Hemstudiedag

Idag var det dags för att träna lucia för sista gången innan man ska visa upp allt. Gick väl bra trots att jag tror jag har sjungit mycket mer än vad min hals är van med på sista tiden, för börjar få ont i den men konstigt nog bara när jag sjunger :S Men men what ever bara en dag kvar sen kan man vila den lite.
Aja försåv mig idag (inte ovanligt) men som tur va hann jag hoppa in i duschen innan farmor ringde och frågade när jag ville bli hämtad eftersom att dom skulle skjutsa mig till stan så jag hann till Paue innan lucia träningen för v skulle göra hemkunskapen till Falun. När jag nästan va inne i stan så fick jag ett sms och fick veta att träningstiden var ändrad till 14.00 istället för 16.00 så drog hem till Fanny istället och sjöng singstar med Becca och henne :) Sen gick vi till skolan och tränade efter det så åte jag med Paue hem och gjorde hemkunkapen, hann inte klart men vi gör resten på lördag. Vi ska även testa göra vår efterrätt då också (läskigt) men tror den kommer bli jätte god.
Vem gillar inte frukt- och bärblandning med smält choklad liksom? ;O
Men nu ska jag nog börja städa för några av tjejerna kommer imrogn, dock bara Emma N och Paue som sover kvar :/ men blir nog kul ändå.

Ha de bra!! :D

Bra låt!




Bästa låten på ett tag nu. Har nött den hela vecka. Vad tycker ni är den bra eller har jag dålig musiksmak? ;)

O9/12- O9


Avslutningströjan!


Hejsan alla!!
Har inte lagt upp på ett par dagar för det har varit såå mycket med skolan. Men men nu är det typ över :D betygen sätts imrogn och går inte längre att påverka. Inte helt nöjd med dom men har iallfall inte IG (Y)
Aja i måndags så fick vi i Y våra avslutningskläder, skit snygga! Idag har jag varit i Västerås med lilla syster. Skulle köpa två julklappar med det fick bara bli till en. Sedan kollade jag på en klänning till nyår med vet inte om jag vill ha den eller inte. Köpte även en röd tunika att ha på julafton. Är super glad att jag köpt den så tidigt (för mig är det de) men det kanske beror på att det är denna vecka jag måste ha köpt en eftersom att på måndag morgon bär det av till Falun :D för sista gången :( Kommer sakna basgruppen och Falun mest av allt. Men det är ett tag kvar vilket är super bra och man får göra den sista gången i Falun till den bästa. Brukar ibland tänka på att om det inte hade varit för Falun så hade jag inte haft dom kompisar jag har idag. Det ända som är dåligt med att åka dit är att man måste pack ner allt ( packar alltid för mycker) och sen måste man ju packa upp allt också :/Men det är de klart värt.
Sen när man kommer tillbaka så får man lov samma dag :D längtar som fan till jul och nyår, vet inte varför men ska bara bli kul. BTW kollade på 8:ornas show på Joar idag. Trodde den skulle vara bättre än vad vår va förra året men nej nej det va den absolut inte. Dom glömde hur många repliker som helst och kunde typ inget av de dom skulle.
Men de är lite skönt, för då var inte våran förra året sämst xD
Ikväll har jag inte fått så mycket gjort bara suttit vid datorn :P
Men aja nu ska jag nog sovaeller nåt annat kuligt, kanske blir uppe ett tag till för de är ju inget skola imrogn :D
See ya <3

Ansiktsmask




HAllooo!!
Paue idag :D Har tittat på film, det blev Cast Away. Den va rätt bra men lite sorlig.
Vi va såå snygga i våra ansiktsmasker, naat!
Men men kul hade vi iallfall, som alltid när vi hittar på nått.
Vi lät maskarna värka medans vi bubbel badade, kul kul :P
Jag har upptäckt de nya humor programmet på TV3, Dance your as off! :D Fett kul de är och det konstigaste var inte visste att de fanns ;O Men men nu vet jag och ska nog ta och kolla på de fler gånger för kunde inte hålla mig för skratt. Stort tack till alla "tjocka" männskor som har mod att ställa upp i detta program. 
Nu ska vi kolla på film igen, bara för att de är så kul. Undra hur många filmer vi har kollat på tillsammans, många många iallafall. Aja hoppas vi inte blir allt för tjocka av allt godis och chips vi ska "frossa" nu xD
Dagens skämt vi (eller jag) kom på idag: flårry!
Skulle säga förlåt till Paue men hann inte bestämma mig omjag skulle säga sorry eller förlåt så fick bli lite av båda.
See ya :D !!

Äntligen!

Haha flumm bild


Nu har jag äntligen fått min blogg användbar :D Tack så jätte mycket Issa för hjälpen.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om men bilden är FLUMM.
idag har jag varit i skolan, började med att jag gjorde matte prov sen idrott.
Fick sluta 1 ½ timme tidigare. Det blev Wickmans med Paue, Fanny och Issa både trevligt och gott.
Sen efter det så blev de stan och spenderade lite pengar faktiskt, inte bra dock va de sånt jag behövde.
efter de hem och sen har jag inte gjort ett skit sen dess, eller jo.. jag va ut med Smulan (Y)
Nu sitter jag och oroar mig för hur ont i armarna jag kommer ha imorogn, efter boxning på idrotten.
Hoppas de inte blir så mycket! och om de blir de så ska Mimmi och Blocher få igen. Imorogn så drar jag till paue och sover över, ska bli kul vi har planerat att ha lite ansiktsmasker och annat :)
Ha de bra!! :D

RSS 2.0