Skattmansö

Ja som ni fattar så har de varit en heldag i Skattmansö med paue och lite Nathalie och Julia också. Det var kul, har åkt där två gånger iår, jippe, dock tycker jag inte att backen är rolig men det är ju i alla fall kul att komma ut och får göra lite saker och sen är de ju kul :) Dagen delades upp med både skidor och snowboard, kan inte bestämma mig vilket som är roligast så får väl helt enkelt pendla emellan dom, haha!
Lärde Paue att åka snowboard idag, gick bättre än vad jag trodde de skulle göra, haha.
Men tänkte lägga upp lite bilder ifrån dagen. Imorgon blir de upp klockan 06.00, jag vet, för tidigt!
Men men det bär av till Romme med syster och pappa :) Ska bli as kul, får se när man kommer hem då....
Paue som lär sig åka snowboard.
Haha! Kan inte sluta garva åt bilden xD
Godnatt! <3

NEJ, till mer snö!!

Jag VET att jag inte är ensam om att snön ska bort. Jaja jag vet... jobbigt när folk gnäller osv, på vintern är det för kallt och på sommaren för varmt. Vi blir visst aldrig nöjda. Men nu har jag verkligen tröttnat, finns det något kul med all snö?! JAA klart de finns, har jag aldrig sagt för jag gillar vintern. MEN som det ser ut nu, okej de funkar men nej jag vill inte ha mera snö. har hört att de ska bli omkring 50cm till de närmaste veckorna, f*n!
Aja men tänkte göra en hiss/diss lista, vad jag själv tycker :)

HISS:
  • För mycket snö kan ställa in bussen till skolan, GILLAS!!
  • Man har längre tid på sig att åka pulka, skidor och snowboard när de är så mycket snö som ligger kvar.
  • Behöver inte ha dåligt samvete för att man sitter inne en hel dag.
DISS:

  • Det är sk*t kallt, stor risk att både fötter och händer domnar bort i kylan.
  • Tar tid att klä på sig innan man ska ut.
  • Tankarna på allt blask som kommer när snön smälter.
  • Ovädret som gör att det kan bli svårt att komma dit man vill.
  • Halka på isen, som kommer av kylan.
Nog med min hiss/diss lista, vad tycker ni om den. Stämmer det? :)
Godnatt allihopa! <3

Hemma igen :D

Hejhopp! :D
Då är man hemma igen efter en weekend mitt ute i skogen med familjen. Äntligen är det enda jag kan säga, visst de va trevligt, men hemma är BÄST! En hel helg utan en riktig toalett, ingen dusch, ingen kran med vatten (funkade inte). Ja det är sånt som gör att man verkligen får upp ögonen på hur lyxigt och fräscht man faktiskt lever ändå. Visst allt det som jag tog upp är ju på väg att fixas men de är inte gjort ännu. Men de va kul ändå, körde skoter för första gången i mitt liv, måste bara göra om det. Skulle köra mer i dag på morgonen men med en termometer som står på -30 grader så tackar jag helst nej till de. Jag överlever utan. Om jag inte åker upp dit nån mer gång när de är snö så kommer jag antagligen nästa vinter igen och då kan jag säkert ta igen allt, haha! En toppenhelg om man bortser vädret. Tur att vi kom hem idag i alla fall, grannen där borta fastnade med deras bil två gånger i söndags när dom skulle hem, Ja den va fyrhjulsdriven! Ni kan ju fatta hur de såg ut kanske. Men det är som vanligt när vi åker dit, inget fint väder, men men. Tänkte dela med mig av lite bilder i alla fall, något bloggen behöver. Inga bra bilder eftersom att min kamera tog slut på batteriet när jag väl skulle ta kort :( GE MIG EN NY!! :D
Syster och jag drygar på den så kallade "toaletten".


På väg hem, ÄNTLIGEN!


Nathalie va skit tråkigt att åka med, ovanligt. Nej det blev ingen allsång eller liknande den här resan.

Ge mig sommar NU

Har nyss kommit in efter en liten promenad med Smulan. Innan jag gick ut visste jag ju att de snöade och blåste lite, men absolut inte att de va såhär! Kommer ut och de första jag lägger märke till är kylan, kanske skulle ha klätt på mig lite mera. Orkade inte leta fram mer kläder, haha! Hur som helst när jag kommer ut på vägen och möter bilarna (självklart ska de vara trafik idag, inte annars) så får Smulan först värsta glädje kicken så hon hoppar upp och ner som en annan galning. Andra bilden höll jag f*n på att bli mosad av ;O
De va is under snön kan jag ju säga. Halva vägen är täckt av snödrivor och sen när man väl ska gå åt sidan för bilarna jo självklart ska man halka, haha!
Nej jag hade nästan börjat gilla den här vintern men inte nu mera. GE MIG SOMMAR!
Kul att man har hört att det ska bli snöoväder också, eller det kanske räknas som det nu (?)

Packnings dags

Whihu!! NU har jag kommit till den roligaste delen på kvällen, naat! Jag måste packa,  drar till Bollnäs (typ) imorgon och blir kvar mitt ute i skogen till på söndag tror jag, hoppas det inte blir längre :P
Men men ser fram emot helgen trots att de säker kommer vara så kallt så jag kommer hem utan en rumpa eller att de ligger mitt ute i ingenstans. Jag ska ju antagligen få köra skoter och sen så lär de ju vara as mycket snö där. Det är kul med snö så länge man slipper se den när man går till skolan eller när man verkligen inte har kläder för det. Men jag menar där uppe så går man ju typ inte ut om man inte har varma kläder på sig. Ska försöka hålla mig ifrån att pimpla i alla fall, för de är något jag inte tycker är kul plus att sist jag gjorde de så va de typ snöstorm ute så har ju inga trevliga minnen av de heller, haha!
Får se om jag lyckas.
Aja nog sagt ifrån mig. Jag vill ha lite hjälp av er som läser bloggen, om ens någon gör de ;) Vad ska jag skriva om, känns som jag bara skriver om mitt tråkiga liv där de händer samma saker hela tiden.
Godnatt 

Sjuk :/

Kan ju börja med att be om förlåtelse att jag inte har bloggat på några dagar. Har inte haft lust och inget kul att skriva om, eftersom det liksom inte har hänt nåt kul i mitt liv. Allt rullar på för fort, jag hinner inte ens med mig själv längre tror jag, hatar känslan.
Men idag så är det andra dagen som jag är hemma ifrån skolan, har feber och ingen ork till nått så får se hur jag gör imorgon, kanske går jag, men tror inte det. Hjärnan säger att jag måste men kroppen säger att jag inte orkar och jag kan ju inte tänka så klart så ja... vet inte ens om jag skulle göra någon nytta om jag gick.
det känns som allt jag gör numera bara blir fel. Ett ord för mycket eller för lite misstolkas. Att alltid behöva tänka på vad man säger, vilken min man gör, hur man uppför sig eller vilket val man gör det gör mig så otroligt förvirrad och utmattad. När kommer allt ta ett slut (?) Ja längtar verkligen. Tror jag hittar trygga ställen som jag tycker om hela tiden men när jag börjar känna mig "hemma" så vänder allt. Eller bara känslan att kunna öppna sig för någon, att den gör en på bra humör och så börjar just DEN personen kännas fejk, vad gör man !? Spelar vidare (?) Nej jag har inget svar, om det ens finns något...
(Lite saker som kom från mitt huvud bara)

Alla hjärtans dag!

Ja då var det alla hjärtans dag då :) Kul fast jag har väl inte gjort något speciellt som skulle höra denna dagen till.
Dagen började med att jag gick upp vid typ 9.20 ;O Jag vet de är för tidigt en söndag! Paue sov hos mig inatt, kollade på typ värsta braiga filmen igår, jag önskar jag va en del av den åtminstånde. Dagen bjöd på en heldag i backen med syster och Paue, det blev skidor och snowboard för hela slanten :) Jätte kul var verkligen super länge sen jag åkte, typ bara en gång förra vintern. Men trots att jag typ inte har åkt så gick det J*vligt bra.
Men nu är jag verkligen trött och ska nog hoppa in i duschen och sedan sova tror jag. Jag lovar er man blir riktigt trött efter en att ha åkt snowboard en hel dag, men de är väl bra också, haha!
Godnatt <3

OS start

Ja idag eller imorse kanske man ska säga så invigdes OS i Vancouver. Kul enligt mig men brukar inte titta på OS, vissa grenar kan vara lite roliga ibland men det brukar oftast bli för mycket i en period tycker jag. Det finns både fördelar och nackdelar.
Fördelar:
Man får större chans att se sport på TV. Man kan lätt få intresse för nån sport man inte har tänkt på innan eller att titta mycket på den sporten man gillar.
Nackdelar:
TV:n är paxad av föräldrar eller syskon som ska titta på något så man kan inte kolla på något annat program. Inte där man vill i alla fall ;)

Vad tycker ni om OS!? :)



Trött

Ja om ni antagligen fattat eller märkt så har jag inte gjort något inlägg på typ sk*t länge vilket beror på att jag inte har orkat och när jag väl har orkat å har inte bloggen funkat, ja det är sant. Blogg.se hatar mig, haha!
Nej men lite kort vad som har hänt sen sist. Jag har gjort två NP i svenska, vet inte om det andra gick bra, men de första var rätt enkelt faktiskt, tummen upp för det. Sedan vet jag inte så mycket mer viktigt som har hänt, eller jo jag har varit i Västerås och shoppat typ två gånger tror jag haha, visst ville ni veta (?)
Dagen började med att jag försov mig lite (som vanligt) men jag hann ändå allt jag skulle göra imorse :D
sedan när jag kom till skolan så var det prov 8.45, vilket var det jobbigaste NP provet hittills, haha!
Vet inte riktig vad eller hur jag skrev, jag bara skrev. Hoppas på ett bra betyg bara resten skiter jag i.
Senare så blev det att sitta och fördriva tiden men att prata, prata och åter igen prata, haha varför pluggade man inte (?), jag kan svaret! Man orkade inte efter provet plus att det bara var en timme till det bar av på idrott.
Det var faktiskt riktigt kul trots att det var styrkes träning, konstigt jag vet. Blev verkligen jätte trött efter det men väntade på mamma och sedan möte jag Tobias och syrran på Wickmans för att ta en fika medan dom åt, älskar deras kladdkaka. sedan åkte man hem en timme för att äta och sedan iväg för att träna igen, jobbigt värre!
Jag kände att jag inte hade någon styrka alls i kroppen så de fick bli lite fys bara. Sen nu har jag kommit hem och ska nog duscha och lägga mig för att sova. Så att jag kan tagga med en massa sömn till imorgon kväll, kommer verkligen bli så kul :D
Tänkte ni kanske ville se hur jag kommer att se ut om någon månad, så ni känner igen mig om vi möts ;)


Med den bilden säger jag Godnatt!

Vad ska stå här (?)

Sitter hemma och tråkar, mår inge bra men är heller inte sjuk. Jag hatar när man inte är sjunk men man har inte orken i kroppen att göra något. hade planerat att åka på 18-års kalas idag, Bea fyllde igår.
har känt mig febrig 2 kvällar i rad nu och i morse hade jag ont i halsen, vilket har gått över nu men känner den där feber känslan istället, dock ingen feber vilket jag är ganska glad för. nej det får inte bli som förra våren då jag var hemma ifrån skolan massor, men känns ju bra på dagarna så det ska nog inte bli några problem ;)

Let's Dance

Shit gick in på Tv4.se och såg att det var Rabih som fick lämna ikväll. Ja för er som inte vet de så tycker jag faktiskt att han är bra på att både sjunga och hans dans är väll ändå helt okej. jag menar det finns ju flera andra som borde åka ut innan honom i programmet. Jag kan dock inte säga att jag är besviken på dom som inte har röstat på honom (jag gjorde det själv inte). Kollar inte ens på programmet om jag inte behöver, tycker att det är tråkigt och meningslöst jag kollar hellre på nån dokusåpa. Men det finns ett plus med att han har åkt ut och det är ju att man inte behöver få dåligt samvete när en super söt kille finns i TV rutan varje fredag och man inte orkar kolla, Haha!
Vad tycker ni om honom? Eller programmet? :)
God natt <3

Fred :D

HAHA!! Är han inte bara för rolig och söt då, hehe. Nej men hittade några av hans klipp och dom är helt klart värda att se. Min humor rakt igenom :D

@ Skolan

Nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli 4 så pappa kanske ringer nångång. Lite drygt att sitta kvar en timme men lite skönt ibland också för då behöver man inte vila så länge när man kommer hem, gör de i ksolan istället. Men lite halvläskigt när det är jätte tyst och man vet att dom andra som sitter kvar hör en för varje tangent man trycker ner, HAHA!! Nej men skömt och sido dagne har varit bra, har dock inte hänt så mycket mer än vanligt. Fattar verkligen inte hur lärarna har tänkt att vi ska hinna med steg arbeten denna termin, hinner ju liksom aldrig med det för det är föreläsningar hela tiden :S men men det får väll blir attplugga hemma då, naat!
Nu har ni i alla fall hört att jag lever så gör jag kanske ett inlägg ikväll också. Kanske ska jag hitta på något roligt inlägg för första gången typ.


Tränat

Så nu är jag hemma igen, skönt. Shit va skolan va trög idag måste jag bara säga, jobbigt när allt tar as lång tid och man inte har tillräckligt med tid mellan alla föreläsningarna att jobba med annat. Känns bara som en massa onödig tid. Men men jag hoppas på att föreläsningarna inte är så här många under hela terminen för det har jag verkligen inte lust med, hinner ju inte så mycket annat i skolan ;O
Aja men musiken börjar klarna för vårat "band", Haha (Y) Vi kommer äga alla andra nior!!!
Efter skolan idag så var jag kvar med Emma V ett tag :) Sedan blev jag hämtad av mamma och vi åkte och tränade, blev inte kvar där så jätte länge , en timme kanske. Hon tyckte inte att det var så kul idag så hade ingen lust att träna, Haha! Vad gör man inte för sin mamma ;)
När hon sen skulle förbi sitt jobb på vägen hem så var en personal tvungen att åka till akuten så mamma och jag blev kvar där i kanske 45 minuter, första gången jag var inne på typ hela jobbet. Lite pinsamt att säga men hon har ju typ jobbat där i flera år nu, hehe. Aja det är i alla fall så min dag har sett ut till nu.

You're my sun ♥

Äntligen kväll och jag har typ inte fått något gjort idag, f*n för mig, Haha!
Nej men jag har lovat mig själv att skärpa mig i skolan nu, de måste bli gjort nu när det är sista terminen och allt. Kommer verkligen att ångra om jag inte får dom betygen jag satsar på. Blir i alla fall ett matteprov imorgon, känns lugnt för jag tror jag kan allt (Y)

Jag verkligen nöter en jätte vacker låt nu, eller den nöts i omgångar på mitt rum, hehe.
Incu - You're my sun

You're my sun when the rain is falling
You're the moon when the night comes
You're the air that I am breathing
You're the one that makes me believe in destiny

Känslan av att känna såhär är verkligen magisk, det är svårt att tro att det kan vara verklighet.
Jag tycker i alla fall att låten verkligen är värd att lyssna på.




Hemma idag

Ja som ni antagligen fattar av rubriken så är jag hemma ifrån skolan idag. Känns trist att inte veta vad som händer, skulle inte förvåna mig om det var någon viktig föreläsning idag bara för att jag inte är där, har i alla fall missat idrotten. Vaknade imorse och mådde inge bra :/ Har typ inte kunnat äta sen jag gick upp,tvingade i mig en litet frukost för ett tag sen. Men aja det är såhär livet kan vara ibland, it sucks!!!
Tittade på TV och helt plötsligt så såg jag att de skulle vara Paradise Hotel, har typ inte sett ett enda avsnitt den här säsongen och det jag har sett har fått mig att skämmas. Hur kunde man tycka att det var bra förut?! Jo jag tror jag vet, det var inte lika mycket sex i programmet. Aja men hur som helst så visade det sig att det var ett avsnitt från 2005 (?) Det var faktiskt lite kul att se, det var den säsongen som Natacha Peyre var med, Haha!
Nej nu ska jag nog fortsätta med att fixa till felen i min berättelse, rättade den idag :)

God Natt!

Ja nu har jag varit klistrad framför alla So orden hela kvällen :'/ Hann inte klart i alla fall, men de löser sig nog, jag är inte den som brukar "glömma" sakerna men det händer ibland faktiskt, inget katastrof i alla fall så (Y) Har gjort det mesta men endast några frågor kvar så jag är faktiskt stolt över mig själv ändå, lite.
Men nu så har jag nyss duschat, bara packa väskorna tills imorgon och gå och lägga sig så man orkar med två träningspass, sista lektionen i skolan sedan upp på stan för att möta upp mamma så vi kan gå och gymma :P
Vet inte o jag känner mig så pigg i kroppen för de, men värt ett försök, haha!
Min jävla massör har inte ringt tillbaka än fast mamma ringde typ i torsdags eller i fredags och bad dom ringa ;O
Har verkligen ont nu och är ständigt spänd, får verkligen inte bli som det blev förut när jag inte kunde slappna av överhuvudtaget.  Ha det bra allihopa, nu ska jag gå och lägga mig :)
God Natt!

Plugga

Hejsan allihopa! :)
Idag blev det skola som vanligt, helt okej faktiskt. Fick veta en sak som kommer underlätta hela min sista termin på högstadiet! Jag Rebecka Rydh behöver inte ha bild på hela terminen!!! :D Fattar ni hur underbart detta är för mig?!?
Nej jag tror verkligen inte det, men gör ett försök, Haha!
Instuderingsfrågorna i So skulle lämnas in idag på eftermiddagen, men efter helgen och sånt har jag inte gjort det så ska mejla det till henne ikväll istället. Fan det betyder att jag måste plugga :/ Aja men jag är också glad över att min berättelse på svenska 25 är klar, ska bara rätta den och gå igen och kolla stavfel. WOW!! kanske man kan lämna in den på onsdag då (Y)
Nej men nu ska jag ta mig i kragen och verkligen kämpa för att blir klar med skiten. Någon som har tips på hur man kan belöna sig om man har pluggat bra? ;S Jag brukar köra med att man får ta en godis, om det finns men de brukar inte funka och sen tillslut så vill man inte ha godis i alla fall, så man skiter i vilket, Haha! skillat :P



RSS 2.0