Headern

Glömde nämna att bloggen är under är under "renovering , haha! Nej men asså färgen är inte som den ska, tror jag ;S  Lär dig leva med "problemet"!! ;D

Söndag!

Hejsan alla!

Söndag igen då, åhh jag orkar inte med söndagar. Dom är bara för jobbiga, man måste tänka på att det är skola en HEL vecka innan det blir helg igen, förbereda allt inför veckan, oftast städa och även göra klart allt plugg som man skjuter upp till sista kvällen/dagen innan det ska vara inne (typisk Rebecka sak) :/
Nej men hade planerat att göra ganska mycket idag, vaknade ganska tidigt men orkade inte plugga i alla fall när jag väl hade tagit mig ifrån TV:n. Så nu sitter jag här med min j*vla So som ska vara inne imorgon, tur att jag oftast presterar bäst när jag sitter sista kvällen och gör allt (Y)
Men som sagt dagens planer va:
  • Plocka bort alla kläderna ifrån golvet
  • Göra klart So och även svenska 25
  • Tvätta
  • Blocka in alla rena kläder i garderoben
Ja som ni kanske ser så gjorde jag väll typ dom två lättaste sakerna och snabbaste. Men jag har verkligen inte haft ork till något. Men nu ska det bli ändring på det, hela veckan blir plugga plugga och träna :/
Men vad gör man inte för att få bra betyg nu sista terminen (?)


Igår var jag inne i stan och kollade på lillasysters dansuppvisning, vad ska man säga (?) Jag har lärt henne allt jag kan ;) Haha! Efter det så åkte vi och köpte jeans, hittade två stycken faktiskt :D Fick två jeans till priset av ett, hade rabatt och sedan typ presentkort och en annan sak så det blev runt 400-500 kr billigare (Y) F*n va kul det är att shoppa då.

Ser ut att vara storlek XL ;O Haha! Men det är de verkligen inte.

Up & Down

Känns som att allt går i en karusell nu mera. Man vet aldrig vad som kommer hända, minns knappt vad som har hänt. Det gör de hela lite intressant tycker jag.
Nej men back to reality nu! Kanske ska ta och sno den andra datorn ifrån mamma ett tag så jag kan fylla i den där gymnasieblanketten nu, eller orkar jag det!? Jag vet ju vad jag ska söka så.. men är rädd att ångra mig senare, men har inte hittat något program som jag tyckte att så mycket stämde in på vad jag ville ha/plugga än de jag har valt. Nämligen entreprenör på JB :) Nej hela denna gymnasiegrej gick mig på nerverna och jag kommer antagligen ångra mitt val någon gång i framtiden.
Blir nog att sova tidigt ikväll i alla fall har varit väldigt trött i skolan denna vecka, dock varit vaken på ALLA föreläsningarna :D Och ska ju till kusinerna imorgon så då måste man ju vara pigg.

Diamonds are a girls best friend!

Jaa då har nästan hela skolveckan gått då. Jag är lite chockad över mig själv, har faktiskt fått ganska mycket gjort i skolan nu efter lovet (gjort saker hela tiden). Men jag blir ju aldrig klar med något liksom utan det blir bara en massa saker gjort som man inte märker att man har gjort, visst dom är också nödvändiga men känns inte så kul efter.
Synd att man inte får något för att gå i skolan och för att göra det man ska, hade verkligen motiverat mig. Behövs inte så mycket men ara något liksom.

Jag är i alla fall hemma nu, har varit det ett tag. Fastnade framför TV:n, "My super sweet 16" tycker kanske inte att det är ett höjdar program men det funkar nu såhär på eftermiddagen, haha! Shit tycker verkligen synd om tjejen! Hon säger att hon är en "amazing singer" ehh jo... Hon kan verkligen inte sjunga. Hon hade tydligen sångerfarenhet (karaoke) HAHA!! Bortskämd eller vad tror ni?!??! Alla är ju det i detta programmet.
Tänk att jag också fyller 16 år ;O :D. Kanske ska man ha en "sweet 16" fest?! :S Det vet man inte, får se är ju dock ett tag kvar.



Forever21

Hejhopp!
Här om dagen hittade jag en sida (som jag dock har varit inne på förut, haha) Men hittade en del toppar som jag skulle kunna tänka mig att ha :) tänkte dela med mig med några av dom.
Vad tycker ni om dom? :)

...(?)

Buhu denna dagen började inte så bra, försov mig (inget ovanligt) men idag var jag verkligen trött. Har inte ens blivit pigg än, haha!
Men det blev skola i alla fall, ganska okej dag faktiskt. Kanske inte fått så jätte mycket gjort men jag vet inte vad tiden tog vägen ;O Så nu ska jag jag ta det väldigt lugnt så får vi se om jag hittar på något senare kanske (om jag orkar), Haha!!

Shoppingdag

Hejsan! :D
Idag efter skolan så bra det av till Västerås med lillasyster. Trodde inte att jag skulle hitta något och var heller inte "laddad" till en shoppingtur. Men kom hem med två T-tröjor, två bas linnen, en curly spray till håret och en tjock tröja :) Kanske inget man typ verkligen verkligen fastnade för men något jag behövde i alla fall, haha!
Tidigare delen av dagen spenderades i skolan :/ Dock kändes det som en kort dag men nej så var inte fallen. Hade idrott sista lektionen, hör och häpna, Det var faktiskt kul!! ;O

Träning :D

Yepp låt rubriken tala, träning för första gången på JÄTTE många veckor sedan typ v.50 eller nåt :$
Det var faktiskt skönt att komma igång igen, men alla kilon muskler jag har tappat kändes inte som att dom var där som förr, konstigt va?! jag menar när man har tappat dom, Haha!
Annars har det bara varit skolan idag, bra dag på veckan faktiskt. Vaknade helt hyper hehe älskar att göra det :P
Efter skolan blev de städa lite, shit jag säger ju typ att jag ska städa hela tiden men det blir sällan så att jag gör det, kommer annat roligare ivägen, hehe!
Ja men nu ska jag väl ta och frossa mig med en fruktsallad :D

Och så måste alla som läser hälsa GRATTIS till min kompis Issa för hon fyller hela 16 år idag :D <3



(Förlåt er andra som inte har blivit grattade på bloggen, men jag älskar er i alla fall) <3

The Hills & The City

Ja då är det snar en ny vecka igen då, nya möjligheter, nya problem och nya dagar i skolan väntar.
Kvällen spenderades väl typ endast framför TV:n. Kollade på mitt första avsnitt av den nya säsongen av The Hills och The City :D Har missat dom andra, det var alarm på mobilen som behövdes för att komma ihåg, haha!
Jag vet inte avd det är med programen men jag tycker dom är bra och underhållande. Min åsikt är dock att The Hills är snäppet bättre än The City.
Fixade även naglarna, behödes förnyas. Jag tycker att det är roligt att måla dom och hålla på men jag tar mig inte tiden. Blev inspererad av en tjej på youtube, jätte fina naglar gjorde hon. Så på Tisdag om det blir Västerås med Nathalie så ska jag köpa mera grejer, har typ inget nu.
Men det var allt för mig idag :D

Nån mer än jag som tycker det är bra? :)


Bloggen krånlar med bilder så ni får stå ut, haha! XD

Söndagens "Vill ha"



Lista:

1. Systemkamera "Sony DSLR-A230L".
2. Klocka från Hiphopbutiken.se 199 kr.
3. Vas från IKEA 349 kr.
4. Blus från Gina Tricot 149 kr.
5. Linne från H&M 99 kr.
6. Topp från H&M 99kr.

Söndag :(

Ja då var det söndag igen då :( F*n jag gillar verkligen inte söndagar, visst det är skönt på ett sätt, man är oftast helt ledig, men det är inte tillräckligt ofta. Dagen hade jag tänkt att spendera framför datorn full med idéer till min svenska berättelse, den måste bli klar nu. Sen blir det antagligen städa för hela slanten. Det är helt sjukt men vissa dagar är jag sjukt pepp till att städa och andra så orkar man knappt dammsuga ;O
Aja har i alla fall tänkt att bjuda på den där "vill ha" listan nu idag, när jag kom på att det var jag som hade gjort fel, Haha!

Vill ha!

Hmm.. Sa att jag skulle lägga ut ett collage med saker osm jag verkligen ville ha nu ikväll, men det blir inte så för att bilden går inte att lägga upp :(
Kanske kommer upp imorgon om jag har hunnit fixa det då. men nu ska jag nog sova.

Godnatt! :D



Denna låt (Brooke Hogan feat. Colby O'Donis - Hey Yo!)
får bli dagens låt, har hört den flera gånger men idag fastnade den, haha!

Rubrik?

Tjolahopp!

Har inte bloggat på några dagar nu, vet nog inte riktigt varför själv men har inte haft något kul att skriva och sen har jag inte hunnit. Tror inte ens jag har suttit vid datan på hela veka, typ :O
Men det har väl varit lite skönt också på samma gång. Men idag så har jag väl inte gjort så mycket speciellt, glott på TV mer än halva dan, pluggat lite och sen varit på 18-års kalas :)
Ingte kul har jag att skriva nu heller mer än att jag har fixat gymkort :D As skönt ska de bli att börja träna igen, har inte varit aktiv sen typ vecka 49-50 eller nåt sånt ;O Jag vet det är skandal, men har ju i alla fall inte gått upp i vikt på den tiden så (Y) Haha!!
Kommer komma en lista på saker som jag skulle vilja ha just nu, förutom sommar då!
Ha de bra! :D

Städa = Dagens diss

Jaha då sitter man här igen då. Planerna för dagen var väl ganska många, hade tänkt att få mycket gjort. Tänkte hinna göra klart mitt svenska 25, men tror inte att jag hinner det nu. Kom på idag vad jag skulle skriva om och sen flöt det bara på, hoppas på ett MVG bara :P
Hade även tänkt att tvätta, redan gjort det men kanske inte så mycket som det var tänkt. Ska nog ta och städa rummet också ;/ ingen som älskar at städa eller har lust att bara göra skiten t mig? :D Haha!

Hade tänkt att fixa min nya header idag, den blev klar, tror jag... men sen är jag ju inte så bra kompis med datan så vi får se hur det blir. kanske kommer upp om nån dag.


Unwritten

Jaha då var det sista dagen på helgen igen då... Varför ska man gå i skolan fler dagar än vad man är ledig (?)
Helgen var ju lyckad och så men den hade kunna varat lite längre.
Dagen har spenderats vid skrivbordet med engelska häftet i högsta hugg (eller nej kanske inte så intensivt).
Men har fått lite gjort i alla fall, dock inte så mycket som behövdes men de får jag ta imrogn för allt ska ju vara klart på tisdag :O
Imorgon blir det utvecklingssamtal, jag tycker verkligen inte om att gå dit. Det konstiga är att jag är typ "rädd" för dom men jag har aldrig fått nån utskällning eller en tillsägelse på dom ;S Haha!
Men nej nu blir det att städa rummet och bädda rent i sängen innan jag går och lägger mig, kanske ska ta och göra svenskan då ;)

Ha de bäst, kramar :D

Med bästa vän!

Hejsan!! :D

Dagen har varit bra hittills (Y) Åkte till bästa Paue typ klockan halv ett. Sedan åkte vi ner till idrottshuset för att hon skulle spela match :) Hon var typ bäst ju! :D Men ESK förlorade dock med 5-3. Skulle hyra film efter det men det blev inte så för vi hittade ingen bra. Hjälpte henne lite att kolla efter ett gymnasium som hon vill gå på, men hittade kanske inget som hon verkligen verkligen kände att hon ville gå på. Men nu ska vi väl kolla på film eller något tror jag :) Jag ska säga att jag (Becka) äger ifrån PAue ;) Men egentligen så är de så att Paue är starkare och smartare och mycket bättre i allt som finns ;D Becka kommer dock tvåa, så ge henne lite credit för de:)
Men hon tror att hon är starkare, så vi ska nog någon gång utse en vinnare, med brottning eller något annat kul;) (kan bara säga att jag, Paue, kommer vinna) ;D Men än så länge är Paue så snäll så hon säger att hon kanske har en liten chans, men de är bara för att hon inte ska bli ledsen:) Så snäll är hon!! :D Därför älskar Becka henne:)

För er som ville veta min hemlighet som jag skrev om innan så kan jag nu tala om att jag har en resa bokad till Turkiet i sommar :D
Jag vet är det inte underbart (?) Och jag ska dessutom åka med bästa kompisen ;O Bli inte allt för avundsjuka nu ;)






Kusin

Hallå där köp blåbär! :D (flumm)

Kan ju börja med att säga att jag inte har gjort något inlägg på några dagar eftersom jag inte har orkat eller haft tid. Mycket nu när skolan har börjat, bara tanken på allt som ska göras gör mig tokig.
Men har inte fått så mycket som jag skulle gjort så det blir väll att sitta imorgon innan jag åker in till Enöping.
Men det som har hänt i veckan var att skolan började, i tisdags. Blev en trevlig eftermiddag med Paue på stan och vi fikade också (Y) sendan kom syster och vi satt och väntade på pappa (dock inte så kul). Men annars har jag varit hemma eftersom jag har haft hemstudiedagar. Men idag blev det skola igen...hälsodag...
Nödvändigt (?) Svar: nej verkligen inte! Nån sak kanske var lite intressant men man har hört det mesta förut. Plus att det blev lite krångel med planering så en två timmars föreläsning (som var bra förra året) blev inställt och vi fick göra andra tråkiga saker istället.

Nu ikväll har jag varit hos mina kusiner, fick en ny den 7/1 :D EN KILLE!!! ;O
Helt sjukt, jag visste det hela tiden ;) Första killen i släkten nu då (Y) Han är så söt och liten.

Sov gott! :D


Bild på Kusin som nyfödd, vet inget namn än.

Poker Face

Sitter och kollar runt lite på youtube :)Jag verkligen älskar covers, gör inte ni det också!?
Dom ger liksom en ny syn på låtar som man kanske inte riktigt tycker om eller låtar som man har spelat sönder för att dom är så bra. Tänkte i alla fall bjuda på två stycken nu eftersom jag inte har gjort ett inlägg på länge.
Det är samma låt men en cover som jag hittade för länge sen och en annan som jag hittade idag ;)



Dagens "fynd" av Pixie Lott - Poker Face


Daughtry - Poker Face

Vilken är er favorit? :D (Har svårt att välja min)

Plugga

Hejsan! :D

Dagen har spenderas framför datorn. Vilekt man egentligen brukar se som en posetiv eller kasnke ibland negativ men aja, skit samma. Det blev bara plugg i alla fall, HATA!
Skulle ha varit gjort under lovet och tyckte att det kanske var på tiden att få de gjort. hade gjort allt annat jag skulle göra men inte just denna sak, den är nog störst också tror jag, jippi! (Y)

Ifall det är någon som är intresserad så kan jag ju säga att proffsiga jag gick upp innan 10 i morse (Y) och jag var inte så jätte trött heller :P HAHA!

Imorgon så är jag barnvat till kusinerna från Bålstad :) Alltid kul att träffa dom.
Dom kom hit ikväll och ska sova över. Så ja... det blir väl upp tidigt imorgon cokså, wiiee vad glad jag blev nu :D Naat!!

Nu sa jag kolla vidare på Scream :)


Kalas :)

Ja idag så började väl inte dagen så bra, sov till typ 14.00. Inte för att de är ovanligt men hade verkligen bestämmt mig för att inte sova så länge idag för jag behövde faktiskt plugga. Vilket jag skulle ha gjort fredags men min kära syster hade min dator hela dagen och sne när jag väl fick den så orkade jag inte...
Men ikväll så har jag varit på 60-års kalas :) Roligt. Men va väl kanske inte 60-års kalas egentligen utan var Madde som fyllde 40 år och Patricia som fyllde 20 år :D Men jag blev i alla fall där hela kvällen, kom hem typ lite efter 11.
Så tror nog att jag ska gå och lägga mig nu, är faktiskt riktigt trött. Kanske finns hopp om att jag kommer upp innan 12.00 imrgon (Y). Men ser inte fram emot det för Söndag betyder PLUGG :'( (I alla fall imorgn)

Sov Gott! :D


P.S. Bjuder på en bra låt också ;)

The Children!

Hajhaj! :D

Idag har jag varit hos Paue :D Vi hade riktigt kul. Fick veta en JÄTTE rolig sak, hoppas hoppas <3 (men den saken är hemlig) kanske får ni veta senare ;)
Nej men seriöst nu då... Vi kollade på ne film, "The children" dne va inte så bra men äcklig, till och med jag hade kudden för ansiktet ;O haha!
Imorgon blir det sovmorgon igen, wiiee! :D ÄLSKA! Sen plugga plugga och åter plugga :'(
Men aja nu ska jag försöka sova maybe ;P

Sov gott! :D

Trött

Hallå! :D

Blev inget inlägg igår för jag orkade helt enkelt inte. Men det blev inget Västerås för mig så iallfall. Orkade inte gå upp kl.07.00 (jag har lov, haha). Orkade inte med något då så det fick bli en TV dag :D satt dock och kollade runt på en massa sidor på internet också men orkade inte blogga.

Idag har jag varit lite töntig, tycker att det kan vara skönt ibland. Så sällan som jag får för mig att jag ska läsa. Hade önskat mig en bok i julklapp, fick den dock i present tpy andra advent eller nåt. Men började läsa den inatt och nu är den snart utläst ;) jag kan när jag vill (resultat= sällan) haha xD

Ingen osm kan ge mig förslag på vad jag kan skriva här på bloggen? :S Vill skriva om ngot specielt samtidigt som jag kan skriva om min vardag. det är så tråkigt att bara skriva om den.

God natt!


Bild från pulkaåkningen i Faun 2009, är jag inte fin i min blåa hjälm? ;)

Brittany Nicole (Y)



Satt och kollade lite på youtube ikäll och så märkte jag henne, gillar verkligen hennes röst!
Hennes egna låt dessutom, man blir ju bara "lite" smått frustrerad att man inte är lika bra ;)
Vad tycker ni? bra, dålig, okej m.m ?

Stockholm

God kväll! (Haha nejdå bara skojade)

Idag bar det av till Stockholm med sötaste Jacmine :) Vi skulle shoppa, men jag handlade inget :/ Lite konstigt men så är det. Jag hade jätte trevlig dag i alla fall :D <3
Jag vill ha sommar, det är mycket roligare att handla kläder då. Och dessutom så är det inte lika kallt!
Btw så är jag j*vligt stolt över mig själv som vaknade helt själv imrogn (i tid) och sedan var klar innan avtalad hämtnings tid :D Är man inte bara för bäst ibland!? xD

Imorgon blir det upp tidigt igen, jag kommer nog bokstavligen dö av alla dessa tidiga mornar. Det är ju lov! ;O
Men samtidigt kul att hitta på saker då. Ska till Västerås och hälsa på gammelmormor med mamma och lillasyster :)
vet inte om det blir en tur på stan om vi hinner. Men hoppas på det.

PS. Jag hatar rea:n. Vet att typ alla älskar den för man kan fynda men jag tycker bara att den är allmänt jobbig och det blir bara rörigt. Jag vill att vårens kläder ska komma ut NU!!!! ;)

o3o11o

Hello! :D

Idag har det inte hänt så mycket. Gick upp tidigt för jag skulle in till Enköping och kolla på fotboll (Y).
Var faktiskt inte så jobbigt att gå upp som jag trodde (trots att man inte somnade för än vid 4 inatt).
har bestämmt mig för att jag ska vända tillbaka dygnen nu innan skolan börjar + att jag har tänkt att hitta på saker denna vecka så då kanske man måste gå upp tidigt också.
Vaför ska de vara så skönt att sova och varför så svårt att somna i så fall!? ;O

Jag längtar tills det blir dags att plocka fram min snowboard igen :D Känns som det var jätte länge sen jag åkte. Hoppas jag inte har blivit sämre bara! (inte för att jag va så bra innan heller, haha).
Ska ju få nya kläder också, har inga termobyxor ;O. Hittade faktsikt en jacka jag vill ha idag :)


Vad tycker ni?  Skulle den passa mig? ;)

o2o11o

Hejhopp.......! :D

Shit va bra humör jag är på idag(Y) Dock är inte förkylningen bättre men man kna ju vara glad för de.
Första träningen på 2010 var idag, men kunde ju som sagt inte gå :/ Har inte tränat på flera veckor av olika anledningar. Men imrogn blir det nog in till Enköping och kolla när ESK spelar match och sedan efter kolla laget (FSK) spela. Jag har ju liksom inget annat för mig då.

De är lite sjukt hur tankespridd man kan vara ibland... Man vet varken ut eller in, inte hur man ska sägasaker eller bära sig åt ;O Jag upplever sådana stunder som lite obekväma faktiskt. Är ganska van men ändå liksom... ibland är det av lite samma anledningar man reagerar så men man lär sig inte allt varje gång. Det är som att ta in lite kunskap varje tillfälle.

All of the things that I want to say 
Just aren't coming out right
I'm tripping on words, you got my head spinning
I don't know where to go from here

(Tycker att de stämmer in på sådan situationer)

2010! :D

Hejhopp! :D
Äntligen 2010. Nytt år, nya möjligheter och nya problem. Men känner på mig att det kommer att bli ett väldigt bra år (Y). Hoppas mest på att träffa nytt trevligt folk (inte för att jag inte tycker om dom jag redan känner) och även att komma in på den skolan jag vill.
Gårdagen blev lyckad, var det bara jag som tyckte att kvällen gick skit fort?! ;O

Men året kunde dock ha börjat bättre :/ Förkylningen började märkas redan igår när jag vaknade men imorse var den värre, känner mig febrig och allmänt hängig. Men det kanske betyder att jag blir sjuk nu och frisk restena av året :D (HOPPAS). Vet inte vad jag ska hitta på idag fast det är ganska uppenbart vad som behöver göras ;P
Städa rummet kanske? ;/ Men orkar verkligen inte...



Eller vad tycker ni...(?)    Bilden visar bara en liten del av rummet.

Ha det bäst! :D

RSS 2.0